Ljusstråk 1-2 september 2018

Välkomna till Galleri Skrekarhyttan nu på lördag och söndag, 1-2 september kl.11-18 där jag ställer ut tillsammans med Anders Jonsson, naturfotograf. Utställningen ingår i konstrundan Ljusstråk i Nora med omnejd. Anders och jag kommer att finnas på plats hela helgen. Det finns även möjlighet att vara med och skapa ett konstverk i ull, för barn och vuxna, inga förkunskaper behövs! Konstverket som vi gjorde i skaparverkstaden förra året kommer att visas i galleriet.

Kaffeservering med hembakat.

Galleriet finns i ett vackert gammalt sädesmagasin några hundra meter från Vikers kyrka, sväng in mot Dalkarlsberg i korsningen vid kyrkan.
Inne i Nora, på konsthallen Bryggeriet, finns även en stor samlingsutställning med verk från alla konstnärer som deltar i Ljusstråk.

Välkommen!

______________________________________________________________________________________________________

Välkommen på Vernissage lördagen den 27/1 kl 12.00-13.00 

Skaparverkstad

Skaparverkstad under Ljusstråk 2017 i Galleri Skrekarhyttan

Nu är den klar, ullbilden som tillverkades i skaparverkstaden på Galleri Skrekarhyttan under Ljusstråkshelgen 2017. Alla som besökte utställningen erbjöds att delta och bidragen blev många. Stämningen var härlig, det var skratt och tjatter blandat med fullt fokus när det pysslades och pusslades i ullverkstaden. Efter utställningen fick jag med mig trettiofem små konstverk som jag sedan tovat ihop till en stor bild. Ullbiden visas på Konstväggen i Nora bibliotek 27/1 – 13/2 tillsammans med fotodokumentation från Galleri Skrekarhyttan och verkets tillblivelse.

Vernissage lördagen den 27/1 kl 12.00-13.00   

Utällningen har samma öppettider som biblioteket:
Måndag 10-18, Tisdag 10-17, Onsdag 10-18, Torsdag, 10-17, Fredag 10-17, Lördag 10-13

 

 


Ljusstråk 2-3 september 2017

Välkomna till Skrekarhyttans Galleri nu på lördag och söndag, 2-3 september kl.11-18 där jag ställer ut tillsammans med Magdalena W Lavebratt. Utställningen ingår i konstrundan Ljusstråk i Nora med omnejd. Magdalena och jag kommer att finnas på plats hela helgen. Det finns även möjlighet att vara med och skapa ett konstverk i ull, för barn och vuxna, inga förkunskaper behövs! Kaffeservering med hembakat.
Galleriet finns i ett vackert gammalt sädesmagasin några hundra meter från Vikers kyrka, sväng in mot Dalkarlsberg i korsningen vid kyrkan.
Inne i Nora, på konsthallen Bryggeriet, finns även en fantastiskt fin samlingsutställning med verk från alla konstnärer som deltar i Ljusstråk. Välkommen!