Utställning på Silvergården i Glanshammar, Örebro 2023

På skärtordagen, den 6 april kl 15.00 -19.00 är det vernissage på Silvergårdens galleri och café. Jag deltar med tovade fåglar och medutställare är Marie Spjut-silversmycken, Anna Linder-mosaik och betong, Barbro Landström-keramik och Ann Edberg-måleri.

Varmt välkomna!

 

Utställning på Silvergården, Glanshammar 2023

 

Ljusstråk 3-4 september 2022

Nu är det dags för årets Ljusstråk, konstslingan i Nora kommun. Jag ställer ut i Galleriet i Skrekarhyttan tillsammans med Anna Linder och Barbro Landström. Vi håller öppet lördag och söndag 10-17. Det kommer att finnas fika och alla är välkomna att vara med och skapa ett nytt konstverk i skaparverkstaden. Konstverket vi gjorde på Ljusstråk förra året kommer att visas i galleriet, stort tack till alla som deltog!
Varmt välkommen!

Maria Wangi Ibohm spikar upp en ullbild i Galleriet i Skrekarhyttan utanför Nora.

Anna Linder, Barbro Landström och Maria Wangi Ibohm ställer ut tillsammans på Galleri Skrekarhyttan.

Från Ljusstråks broschyr 2022, välkomna till Galleri Skrekarhyttan!

Alfhild, Turid, Idun, Truls, Maria och ullbilden från förra årets skaparverkstad i Galleri Skrekarhyttan.

 

 

Samlingsutställning Ljusstråk 2022 på Bryggeriet i Nora.

Lördagen den 6 augusti startar Ljusstråks samlingsutställning på Bryggeriet i Nora. Fyra våningar med konst av 100 konstnärer i det fantastiska Bryggerihuset, värt ett besök!

Öppet 6/8 – 4/9, tisdag-söndag kl 11-17 mer info på www.ljusstrak.se

Inlämning till årets samlingsutställning. Maria Wangi Ibohm, Barbro Landström och Anna Linder som ställer ut tillsammans på Galleri Skrekarhyttan 3-4 september 2022.


Ljusstråk 4-5 september 2021

on 3 september, 2021

Nu är det dags för årets Ljusstråk, konstslingan i Nora kommun. Jag ställer ut i Galleriet i Skrekarhyttan tillsammans med Anna Linder och Barbro Landström. Vi håller öppet lördag och söndag 10-17. Det kommer att finnas fika och alla är välkomna att vara med och skapa ett nytt konstverk i skaparverkstaden. Konstverket vi gjorde på Ljusstråk förra året kommer att visas i galleriet, stort tack till alla som deltog!
Varmt välkommen!

Ljusstråk 2021 i Galleri Skrekarhyttan

 

 

Ljusstråk 5-6 september 2020

Nu är det dags för årets Ljusstråk, konstslingan i Nora kommun. Jag ställer ut i Galleriet i Skrekarhyttan tillsammans med Anna Linder. Vi håller öppet lördag och söndag 10-17. Det kommer att finnas fika och alla är välkomna att vara med och skapa ett nytt konstverk i skaparverkstaden. Konstverket vi gjorde på Ljusstråk förra året kommer att visas i galleriet, stort tack till alla som deltog!
Varmt välkommen!

Maria framför det nya konstverket från skaparverkstaden.

 

 

Anna visar sin fisk i betong och mosaik.

Samlingsutställning Ljusstråk 2020

Lördagen den 8 augusti startar Ljusstråks samlingsutställning på Bryggeriet i Nora. I år är det 110 konstnärer som deltar, fyra våningar med konst i det fantastiska Bryggerihuset, värt ett besök!

Öppet 8/8 – 6/9, tisdag-söndag kl 11-17
mer info på www.ljusstrak.se

Anna Linder och Maria Wangi Ibohm lämnar in konstverk till Ljusstråk samlingsutställning i Bryggeriet i Nora.

Ljusstråk 7-8 september 2019

Nu till helgen, 7-8 september så ställer jag ut i Galleriet i Skrekarhyttan tillsammans med Anna Marcusson som visar akvareller målade av hennes far, Erik Marcusson. Vi håller öppet lördag och söndag kl 11-18. Det kommer att finnas fika och alla är välkomna att vara med och skapa ett nytt konstverk i skaparverkstaden. Konstverket vi gjorde på Ljusstråk förra året kommer att visas i galleriet, på bilden nedan kan du se resultatet, stort tack till alla som deltog!
Varmt välkommen!

”Konstnärliga möten II” – bild i tovad ull gjord i skaparverkstaden på Ljusstråk 2018

Ljusstråk 1-2 september 2018

Välkomna till Galleri Skrekarhyttan nu på lördag och söndag, 1-2 september kl.11-18 där jag ställer ut tillsammans med Anders Jonsson, naturfotograf. Utställningen ingår i konstrundan Ljusstråk i Nora med omnejd. Anders och jag kommer att finnas på plats hela helgen. Det finns även möjlighet att vara med och skapa ett konstverk i ull, för barn och vuxna, inga förkunskaper behövs! Konstverket som vi gjorde i skaparverkstaden förra året kommer att visas i galleriet.

Kaffeservering med hembakat.

Galleriet finns i ett vackert gammalt sädesmagasin några hundra meter från Vikers kyrka, sväng in mot Dalkarlsberg i korsningen vid kyrkan.
Inne i Nora, på konsthallen Bryggeriet, finns även en stor samlingsutställning med verk från alla konstnärer som deltar i Ljusstråk.

Välkommen!

______________________________________________________________________________________________________

Välkommen på Vernissage lördagen den 27/1 2018 kl 12.00-13.00 

Skaparverkstad

Skaparverkstad under Ljusstråk 2017 i Galleri Skrekarhyttan

Nu är den klar, ullbilden som tillverkades i skaparverkstaden på Galleri Skrekarhyttan under Ljusstråkshelgen 2017. Alla som besökte utställningen erbjöds att delta och bidragen blev många. Stämningen var härlig, det var skratt och tjatter blandat med fullt fokus när det pysslades och pusslades i ullverkstaden. Efter utställningen fick jag med mig trettiofem små konstverk som jag sedan tovat ihop till en stor bild. Ullbiden visas på Konstväggen i Nora bibliotek 27/1 – 13/2 tillsammans med fotodokumentation från Galleri Skrekarhyttan och verkets tillblivelse.

Vernissage lördagen den 27/1 kl 12.00-13.00   

Utällningen har samma öppettider som biblioteket:
Måndag 10-18, Tisdag 10-17, Onsdag 10-18, Torsdag, 10-17, Fredag 10-17, Lördag 10-13

 


Ljusstråk 2-3 september 2017

Välkomna till Skrekarhyttans Galleri nu på lördag och söndag, 2-3 september kl.11-18 där jag ställer ut tillsammans med Magdalena W Lavebratt. Utställningen ingår i konstrundan Ljusstråk i Nora med omnejd. Magdalena och jag kommer att finnas på plats hela helgen. Det finns även möjlighet att vara med och skapa ett konstverk i ull, för barn och vuxna, inga förkunskaper behövs! Kaffeservering med hembakat.
Galleriet finns i ett vackert gammalt sädesmagasin några hundra meter från Vikers kyrka, sväng in mot Dalkarlsberg i korsningen vid kyrkan.
Inne i Nora, på konsthallen Bryggeriet, finns även en fantastiskt fin samlingsutställning med verk från alla konstnärer som deltar i Ljusstråk. Välkommen!